Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، روزنامه‌‌های فرهیختگان و آفرینش از جمله روزنامه‌های دانشگاهی کشور هستند که اخبار و موضوعات حوزه آموزش عالی را منعکس می‌کنند.

مهم‌ترین عناوین امروز روزنامه فرهیختگان به شرح زیر است:

پیش‌بینی درآمد 2میلیاردی از فعالیت‌های فناورانه

جهانشیر امینی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان درباره شرکت‌های فناوری و بازدید سورنا ستاری از مرکز رشد این واحد گفت: استان کردستان دو مرکز رشد دارد که یکی در دانشگاه آزاد اسلامی اسلامی واحد سنندج و دیگری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز قرار گرفته که در واحد سنندج نزدیک به 7 شرکت فناور و در واحد سقز هم سه شرکت فناور وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس واحد سنندج درباره هدف‌گذاری مراکز رشد و فعالیت‌های شرکت‌های دانش‌بنیان استان افزود: در استان قطب گیاهان دارویی را داریم و گیاهان این استان از لحاظ خاصیت دارویی منحصربه‌فرد هستند، به‌طوری که حدود 25 درصد گونه‌های گیاهی کشور در استان کردستان رشد می‌کند و این مساله نشان‌دهنده ظرفیت بزرگ این حوزه است. از آن رو به شرکت‌های فعال در این زمینه کمک می‌شود و همچنین آنها را برای استفاده از تسهیلات مالی به بانک‌ها معرفی می‌کنیم.

امینی به درآمدهای غیرشهریه‌ای حاصل از شرکت‌های دانش‌بنیان اشاره و اظهار داشت: در واحد سنندج فعالیت‌هایی را در حوزه کشت گیاهان دارویی مانند گل سرخ و گل محمدی انجام داده‌ایم، همچنین در حوزه تولید نهال درختانی چون گردو و انگور سیاه هم فعال شده‌ایم و تلاش داریم تا بتوانیم در غرب کشور در این حوزه جایگاه قابل قبولی را به دست آوریم.

وی با بیان اینکه تلاش می‌کنیم تا بتوانیم علاوه‌بر کشت گیاهان دارویی و هویت بخشی به آنها در حوزه تولید و فروش نهال‌های شناسنامه‌دار نیز وارد شویم، گفت: البته هنوز مراکز رشد ما به سوددهی نرسیده‌اند و با توجه به اینکه کردستان جزء استان‌های محروم کشور محسوب می‌شود، تازه یک سال است که فعالیت این شرکت‌ها جهت‌دار شده و طبیعتا حدود 6 ماه تا یک سال زمان خواهد برد تا فعالیت‌ها به سودآوری مالی برسد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان گفت: توانسته‌ایم در حوزه کشاورزی، دامپروری، تولید عسل وغیره به درآمدهای غیرشهریه‌ای دست پیدا کنیم. در مرکز مریوان که مراتع زیادی دارد مشغول پرورش زنبور عسل هستیم و هدف‌گذاری کرده‌ایم تا بتوانیم در دو سال آینده حداقل هزار کندو در این منطقه داشته باشیم. همچنین در کنار تولید عسل طبیعی بتوانیم پژوهشکده زنبور عسل را هم راه‌اندازی کنیم تا در آن در حوزه تحقیق درباره گونه‌های مختلف زنبورعسل، فرآوری محصول عسل وغیره فعالیت کنیم.

امینی با بیان اینکه پیش‌بینی کرده‌ایم تا در آینده حدود یک تا دو میلیارد تومان درآمد غیرشهریه‌ای توسط واحدهای فناور داشته باشیم، تصریح کرد: قطعا کسب درآمدهای غیرشهریه‌ای به موضع هیات‌علمی بستگی دارد، از این رو باید قوانین و آیین‌نامه‌هایی را در این زمینه تصویب کنیم که هیات‌علمی موظف به انجام فعالیت علمی در راستای درآمدزایی شود.

وی در پاسخ به این سوال که آیا فضا برای خود دانش‌آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی فراهم شده است که بتوانند بعد از دوران تحصیل‌شان وارد بازار کار شوند، افزود: برای دانشجویان دکتری این واحد این مساله محقق شده است و ما نیز تلاش می‌کنیم تا تسهیلات ویژه‌ای را برای آنها فراهم کنیم تا بتوانند از طریق آن حداقل در پارک‌های علم و فناوری مستقر شوند.

تشکیل دانشکده‌های موضوعی برای حل مساله را شروع کرده‌ایم

حسن خیری، رئیس مرکز مطالعات، برنامه‌ریزی و تعالی علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی در این عنوان روزنامه فرهیختگان اظهار کرد: رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شانزدهم فروردین امسال بخشنامه‌ای را در پویش علم بومی تحت‌عنوان حکمرانی اسلامی در جهان پساکرونا ابلاغ کردند. این بخشنامه درواقع مبنی‌بر حرکت جهادی، مطالعاتی، تحقیقاتی درزمینه رفع و حل مسائل تولید دانش بومی با محوریت مطالعات مربوط به پساکرونا بود. پس از ابلاغ این بخشنامه توسط دکتر طهرانچی مرکز مطالعات، برنامه‌ریزی و تعالی علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی، این موضوع را در دستورکار خود قرار داد و با توجه به ظرفیت گروه‌‌های تخصصی مرکز و هیات‌های اندیشه‌‌ورز استانی موضوع را به‌جد پیگیری کرد. 22 کارگروه توسط هیات‌های اندیشه‌ورز و 20کارگروه نیز توسط گروه‌های مرکز با همکاری اعضای هیات‌های اندیشه‌ورز استانی تشکیل شد. همچنین استان‌هایی که نتوانستند کارگروه مستقل تشکیل دهند، استادان خود را با تخصص و حوزه کاری‌ مربوطه به مرکز معرفی کردند که این استادان در کارگروه‌هایی که در مرکز شکل گرفته است، به مطالعه پرداختند.

وی ادامه داد: درنهایت منجر به 42 جزوه تخصصی با عنوان گزارش تحلیلی راهبردی حکمرانی اسلامی پساکرونا در موضوعات مختلفی شد که این 42 کارگروه مورد بررسی قرار گرفته بودند. یعنی هم پیامدها مورد بررسی قرار گرفت و هم راهکار ارائه شد. هیات‌های اندیشه‌ورز دانشگاه آزاد اسلامی برای تولید دانش مواجهه با کرونا تلاش و اقدامات زیادی را انجام داده‌اند که این روند بعد از این هم ادامه خواهد داشت.

مهم‌ترین عناوین امروز روزنامه آفرینش به شرح زیر است:

پرونده برگزاری متفاوت‌ترین کنکور سراسری بسته شد

براساس این عنوان روزنامه فرهیختگان، ثبت نام برای آزمون سراسری از بهمن ماه 98 آغاز شد و پس از تمدیدهای چندباره در نهایت یک میلیون و 146 هزار و 128 نفر آزمون سراسری ثبت نام کردند که از این تعداد 668 هزار و 6 نفر زن (58.28 درصد) و478 هزار و 122 نفر مرد (41.72 درصد) بودند.

پس از شیوع بیماری کرونا در کشور در زمستان، دانشگاه‌ها تعطیل شدند و آزمون‌های کشوری یکی پس از دیگری لغو شدند. با آغاز و تداوم روند بیماری کرونا ویروس به عنوان یک بیماری مسری خطرناک که در تجمع‌ها امکان شیوع بیشتر آن وجود دارد، زمزمه‌هایی درباره تعویق آزمون سراسری نیز مطرح شد.

در بهار عنوان شد ممکن است روند بیماری کرونا در کشور فروکش کند و زمان آزمون سراسری که در 12 و 13 تیرماه تعیین شده بود، تغییر نخواهد کرد اما پس از رشد شیوع بیماری در کشور و افزایش مرگ و میر ناشی از بیماری کرونا ویروس و وضعیت خطرناک ویروس، عنوان شد که بهتر است تا بهتر شدن شرایط بیماری آزمون به تعویق بیافتد و از این رو مقرر شد آزمون با 60 روز تعویق در روزهای 29، 30، 31 مرداد و اول شهریورماه برگزار شود.

اما زمان جدید نیز دچار کش و قوس‌های فراوان شد و هر روز مطلبی از سوی افراد مرتبط و غیرمرتبط با آزمون سراسری مطرح می‌شد و گزینه‌های متعددی از جمله تعویق، لغو، سر موعد برگزار شدن عنوان می‌شد. نظرات مخالف و موافق درباره برگزاری آزمون سراسری در شرایط کرونا آنقدر متناقض بودند که داوطلبان عنوان می‌کردند این سردرگمی شرایط را برای آنها دشوار کرده است.

در نهایت ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا مصوب کرد با همکاری تمامی دستگاه‌ها و استانداری‌ها و رعایت پروتکل‌های بهداشتی آزمون سراسری سال 99 در موعد تعیین شده روزهای 29، 30، 31 مرداد و اول شهریورماه برگزار شود.

پنجاه و هفتمین کنکور سراسری کشور در متفاوت‌ترین شکل خود آغاز شد. رعایت پروتکل‌های بهداشتی، افزایش فاصله صندلی‌ها به 1.8 متر، الزام ماسک برای داوطلبان و ایجاد شرایط آزمون برای بیماران مبتلا به بیماری کرونا ویروس تنها بخشی از تفاوت‌های این آزمون با سال‌های گذشته بود.

بر اساس آمار رسمی ثبت نام کنندگان، تعداد ثبت نام کنندگان در کنکور سراسری، تعداد 27 هزار و 113 نفر بیشتر از آمار داوطلبان کنکور سراسری 98 بود. ضمن اینکه جوان‌ترین داوطلب با 15 سال سن و پیرترین داوطلب با 83 سال سن در این دوره شرکت کردند.

ثبت‌نام بدون آزمون ارشد و دکتری دانشگاه آزاد اسلامی تمدید شد

براساس این عنوان روزنامه آفرینش، ثبت نام بدون آزمون ویژه استعدادهای درخشان مقاطع دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی تا دوشنبه 10 شهریور تمدید شد.

داوطلبین با مراجعه به سامانه ثبت نام الکترونیکی مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی به آدرس www.azmoon.org پس از مطالعه دفترچه راهنما و در صورت داشتن شرایط ویژه استعدادهای درخشان مقاطع دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد ابتدا نسبت به خرید کارت اعتباری اقدام و سپس با ورود به سامانه نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته / محل‌های درخواستی اقدام کنند.

داوطلبان لازم است پس از انتخاب رشته/محل، کد رهگیری و نسخه چاپی ثبت نام خود را تهیه و تا زمان اعلام نتایج نزد خود حفظ کنند.

انتهای پیام/

31 / 320 آفرینش فرهیختگان روزنامه

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: آفرینش فرهیختگان روزنامه دانشگاه آزاد اسلامی هیات های اندیشه استان کردستان بیماری کرونا آزمون سراسری کنکور سراسری غیرشهریه ای واحد سنندج فعالیت ها شرکت ها ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۰۵۷۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمدید مهلت ثبت‌نام بدون آزمون دکتری دانشگاه آزاد تا ۱۲ اردیبهشت

مهلت ثبت‌نام بدون آزمون (ویژه استعدادهای درخشان) دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی تمدید شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، مهلت ثبت نام بدون آزمون (ویژه استعدادهای درخشان) دکتری تخصصی سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد اسلامی تا ساعت ۲۴ روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت تمدید شد.

داوطلبان با مراجعه به سامانه ثبت نام الکترونیکی مرکز سنجش، پذیرش و فارغ التحصیلی به نشانی www.azmoon.org پس از مطالعه دفترچه راهنما و در صورت داشتن شرایط ویژه استعدادهای درخشان مقطع دکتری تخصصی ابتدا نسبت به خرید کارت اعتباری اقدام و سپس با ورود به سامانه نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته / محل های درخواستی اقدام کنند.

داوطلبان لازم است پس از انتخاب رشته / محل، کد رهگیری و نسخه چاپی ثبت نام خود را تهیه و تا زمان اعلام نتایج نزد خود حفظ کنند.

کد خبر 749293

دیگر خبرها

  • دانشگاهیان، پیشرفت‌های کشور را روایت کنند
  • ۵ اصفهانی در بین پراستنادترین استادان دانشگاه آزاد اسلامی
  • بیانیه جامعه دانشگاهی آزاد کرمانشاه در اعلام همبستگی با دانشجویان آمریکا
  • ۸۸ هزار داوطلب آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ انتخاب رشته کردند
  • تمدید مهلت ثبت‌نام بدون آزمون دکتری دانشگاه آزاد تا ۱۲ اردیبهشت
  • آزمون غربالگری درون دانشگاهی المپیاد علمی دانشجویی وزارت بهداشت در دانشگاه آزاد برگزار شد
  • ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در جشنواره سراسری امامت و مهدویت تحت پوشش قرار می‌گیرند
  • نشست سراسری مدیران گروه‌ها و اعضای هیئت علمی رشته علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی
  • استفاده از ظرفیت بانوان فعال برای رفع چالش‌های ملی/ پژوهش‌های دینی، مسئله‌محور باشند
  • طرح استفاده از انرژی خورشیدی در دانشگاه آزاد شهرقدس عملیاتی می‌شود